Vi tilbyder - TME AirView
16691
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16691,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Vi tilbyder

Turisme

Turisme præsenteres gennem film på en ny og spændende måde, ved at bruge filmoptagelser fra luften. Filmen omkring havnefronten i Hamborg er lavet som en del af et dansk rejsebureaus samlede marketing omkring rejser til Hamborg.

Ejendomspræsentationer

Bygninger i det danske landskab præsenteres flot fra luften. Muligheden for visuel placering i forhold til naturen og landskabet kommer bedste til udtryk i fugleperspektiv. Kontakt AirView for en gennemgang af dine ideer til fremvisning af bygninger, ejendomme, byggegrunde, nybyggeri, jordlodder eller enkelt ting som vindmøller, bådebroer, kirker mm.

Tema & Events

Fortæl historien på en ny måde. Budskaber skal i dag have en kant og være visuelt godt lavet for at fange on line brugeren. Skab oplevelser når mennesker besøger din hjemmeside eller Facebook side.

HØST er skabt for at vise en aktivitet der foregår hver år i Danmark, men som normalt kun kan ses på afstand. Ved hjælp af dronefly kan vi komme tæt på og se maskinerne arbejde

Profil & Portræt

Bag alle virksomheder står mennesker med et budskab og en forretningside.  AirView skaber film med element fra luften, men vi filmer også på jorden og laver reklamefilm.

Attraktioner og seværdigheder

Golf & Gourmet Mariagerfjord er et projekt der handler om at skabe synlighed for et produkt, der laves i samarbejde mellem 4 hoteller og 3 golfbaner. AirView bruger visualisering fra luften til at skabe lyst til at gå på hjemmesiden og se mere om Golf & Gourmet Mariagerfjord. Den viste video har også speak som et fortællende element i filmen.

Golf & Gourmet

Golf & Gourmet

Denne film er brugt til Ferie for alle messen 2016 i Herning. Stemningsskabende visuelt udtryk, der skal fange messe gæsten og skabe lyst til at se mere.

Erhvervs & Byggepræsentationer

Filmen viser byggeri i Hobro til udlejning. By og boligudvikling præsenteres flot fra luften hvor placering i forhold til by og natur træder frem.

Produkt foto

Hvis du er i tvivl om hvad der dækker dit behov, så gør som mange andre