Skil dig ud fra mængden med dronefotos og -videoer - TME AirView
17161
post-template-default,single,single-post,postid-17161,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Skil dig ud fra mængden med dronefotos og -videoer

04 maj Skil dig ud fra mængden med dronefotos og -videoer

Kameradroner giver dig masser af nye, spændende muligheder for at præsentere dit projekt fra flere vinkler af. 

Kameradroner nævnes ofte som den billigere afløser for de tidligere dyre luftfotos og luftfilm taget fra en helikopter eller en flyvemaskine. Og det er de også, men de er også meget mere end det. Med end drone har du som virksomhed lige pludselig fået et værktøj, der kan præsentere din virksomhed ovenfra, fra forskellige vinkler og på måder, hvor flyvemaskiner og helikoptere må melde pas.

Indendørs luftfotos

Kameradroner kan eksempelvist bruges til at skyde billeder og panorerende video ovenfra af for eksempel en produktionshal, en messehal, en sportsarena, ja selv et kontorlandskab. Du kan se et eksempel på sådan en indendørsproduktion.

Ejendomspræsentation

Kameradronen er også et eminent værktøj for ejendomsmæglere, når det gælder boligpræsentationer af eksempelvist landbrug, liebhaverboliger, eller boliger, hvor omgivelserne fortjener at blive præsenteret sammen med huset. AirView har fornyligt lavet sådan en videoproduktion for et ejendomsmæglerfirma, der brugte kameradronen til at præsentere en af deres udbudte boliger med.

Events set ovenfra

En kameradrone kan også bruges i forbindelse med dokumentation og præsentation af sportsevents og andre store arrangementer. For eksempel kan en kameradrone være et fantastisk værktøj i forbindelse med eksempelvist sejlskibsregattaer og lignende. Med en kameradrone til at overflyve skibene på åbent vand, kan man på elegant vis vise bådene fra deres mest majestætiske side.

AirView har blandt andet tidligere brugt en kameradrone til at tage luftfotos og -film af sejlskibet Marylin-Anne, på vej ud af Hobro Havn.

Turistkampagner

Skal man lave et turismefremstød, hvor billed- og videomateriale indgår, så kan kameradroner på elegant vis præsentere landskab og bygninger ovenfra. I eksemplet nedenfor kan du se, hvordan AirView ved hjælp af en kameradrone har lavet en flot turistvideo, der på iøjnefaldende vis markedsfører Rubjerg Mile i Nordvestjylland.

Luftfotos af historiske attraktioner

Kameradronen kan også bruges til at lave overblikspræsentationer af historiske attraktioner med. Som for eksempel her, hvor AirViews dronepiloter har overfløjet Vikingeborgen Fyrkat med en kameradrone.