Se verden ovenfra - TME AirView
16982
post-template-default,single,single-post,postid-16982,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Se verden ovenfra

14 mar Se verden ovenfra

Foto og filmoptagelser fra luften tilføjer wow-faktor til den visuelle del af ens præsentation og kan illustrere dét, der ellers tager mange ord at forklare

Tidligere var der store udgifter forbundet med at tage fotos og skyde film fra luften. Nu kan professionelle kameradroner klare det samme arbejde til et lavere budget og ofte i bedre kvalitet.

Det skyldes blandet andet, at kameradroner er designet til formålet. Dronen kan rotere om sig selv og kan stå stille i luften, og giver dermed mulighed for at tage virkeligt flotte billeder af emner ovenfra.

Det er derfor nu muligt for virksomheder i alle størrelser at få lavet luftoptagelser til dokumentation, markedsføring eller andre præsentationer.

Eksempler på optagelser kan være landskaber filmet oppefra, filmoptagelser af byggeri fra luften og sportsaktiviteter filmet i fugleperspektiv.

Professionelle droner til professionelle projekter
Hos Airview bruger vi DJI Inspire 1 kameradronen til vores optagelser.
Med DJI Inspire 1 kameradronen er det muligt at tage billeder og film fra luften i så høj kvalitet, at det kan bruges til reklamefilm, Tv-produktioner og spillefilm. DJI Inspire 1 kameradronen bruges blandt andet af BBC.

Med Inspire 1 er det muligt at filme og fotografere i fugleperspektiv, både indendørs og udendørs. Kameradronen har indbyggede sensorer, der forhindrer den i at støde ind i vægge, lofter, døre eller andre forhindringer. Det er derfor muligt at ”luftfilme” i eksempelvist en ridehal, produktionshal eller lignende.

Udover film og billeder til brug i markedsføring, TV/videoproduktioner m.m. kan kameradroner bruges til en lang række andre formål, hvor der kan være behov for at se tingene oppefra. Det kan blandt andet være i forbindelse med:

• Bygningsinspektion
• Ejendomsmæglerpræsentationer af liebhaverboliger og landbrug
• Skadesvurdering af huse
• Kirker
• Møller o.l.
• Jagtområdeopmåling
• Mountainbikeruter
• Mose- og sø inspektion
• Inspektion af højspændingsmaster

Mulighederne er mange og det er næsten kun fantasien, der sætter grænsen for, hvad en kameradrone kan bidrage til dit projekt med.