Øster Hurup Havn - TME AirView
17365
post-template-default,single,single-post,postid-17365,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Øster Hurup Havn

08 sep Øster Hurup Havn

Havnens autocamperplads er en succes

Øster Hurup Havns autocamperplads oplever en stigning i salget af overnatninger

Det kan godt betale sig at føre gode idéer ud i livet. Øster Hurup Havns autocamperplads, der blev etableret for lidt under to år siden, har ligeså stille udviklet sig til noget af en succes.

  • Sidste år solgte vi omkring 200 overnatninger på autocamperpladsen og i år regner vi med at nå op på omkring 300 overnatninger, oplyser Niels Rasmussen, formand for Øster Hurup Havn.

Sejleratmosfære for folk uden båd

Autocamperpladsen er tænkt som et tilbud til folk uden båd, der godt kunne tænke sig at være en del af den fantastiske sejleratmosfære, som Øster Hurup Havn er indhyllet i.

  • Vi oplever, at brugerne af pladsen primært er ældre par, der måske har sejlet tidligere og nu synes, at de er blevet for gamle til at holde båd, men alligevel ikke har lyst til at vinke helt farvel til havneatmosfæren, forklarer Niels Rasmussen, der dog godt kunne tænke sig at se flere børnefamilier gøre brug af autocamperpladsen som ferieløsning.
  • Har man ikke båd, men kunne man godt tænke sig at overnatte og opholde sig tæt på vandet i et rart og venskabeligt sejlermiljø, så er det her en god mulighed, fortæller Niels Rasmussen og tilføjer at Øster Hurup Havn er noget nær et sommermekka for børn.
  • Vi har mange sjove aktiviteter for børn i sommermånederne. Blandt andet laver vi hvert år hele sommeren igennem, sammen med Lille Vildmosecenter, et ugentligt arrangement, hvor vi undersøger, hvad der er i havet. Vi rører og føler også på friskfangede fisk samt selvfølgelig tilbereder og smager på dem.

Billig overnatning tæt på det hele

Når man betaler de 140 kroner, en autocamperplads koster pr. døgn, så er el, vand og toilettømning inkluderet i prisen. Der er selvfølgelig også adgang til toilet og gratis bad, ligesom der også tilbydes gratis wi-fi. Gæster på autocamperpladsen har også fri adgang til havnens fælleshus  med opholdsrum .

  • Vi ligger centralt i gåafstand til Øster Hurup bymidte. På havnen er der både en fiskeforretning, en restaurant samt havnegrillen og som nabo har vi en af Danmarks bedste strande, oplyser Niels Rasmussen

Autocamperpladsen ved Øster Hurup Havn er sæsonåben fra 1. april – 15. Oktober.