Dronefoto - TME AirView
17980
post-template-default,single,single-post,postid-17980,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Dronefoto

09 okt Dronefoto

Dronefoto giver overblikket

Hos TM&E-Air-view.dk får vi ofte spørgsmål vedrørende dronefotografering, ud fra de droner vi flyver med. Men det er egentlig udbyttet, der tæller, når vi kigger på de færdige fotos. De skal naturligvis forklare, sælge, inspirere og fange øjet for at dronefoto giver mening.

Men alt skal gå op i en højere enhed, hvis dronefotoet skal sælge hele oplevelsen. Billedet du kigger på her er fra Hotel Bramslevgaard i Himmerland. Hotellet er placeret ved nord-siden af Mariagerfjord og har en fantastisk adgang til naturen i området. Ved at bruge dronefoto får vi placering på plads samtidig med, at kunderne får lyst til at spørge ind til de muligheder placeringen giver.
Fotoet af Hobro og Mariagerfjord er lavet på samme måde og giver en dybde i forståelsen af Hobro bys placering midt i den skønneste natur.
Dronefoto har utallige muligheder. Kontakt os endelig for mere info.